Blog

OABG Dărmănești jazz blues festival – informații de ultimă oră!

Suntem bucuroși să anunțăm faptul că cei care au câștigat ultima ediție a European Blues Challenge, olandezii de la Harlem Lake vor fi prezenți pe scena festivalului Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz blues festival, pe 28 august 2022.

Harlem Lake au debutat în formula actuală în 2017, abordând atât bluesul anilor 60-70, cât și blues rock-ul contemporan și americana. Influențele lui BB King , Joe Bonamassa, Dire Straits și Little Feat s-au adunat împreună, iar albumul lor de debut – A Fool’s Paradise vol. 1 – arată potențialul enorm al acestei trupe tinere.

OABG Dărmănești jazz blues festival, oferă anul acesta o premieră absolută pentru România, în sensul că pe scena de la Dărmănești, vor concerta Kyla Brox (Marea Britanie) – câștigătoarea European Blues Challenge 2019, Harlem Lake – câștigătorii European Blues Challenge 2022, dar și Othello Trio – bandul care a reprezentat România la European Blues Challenge 2022.

Faptul că avem în lineup-ul festivalului doi câștigători ai European Blues Challenge – Kyla Brox și Harlem Lake, pe unul dintre cei mai apreciați chitariști la nivel mondial – Dan Patlansky, pe Sam Kelly – cel care este o legendă în UK și Europa, câștigător de cinci ori a titlului de cel mai bun toboșar din Marea Britanie, prezent pe ultimul album al regretatului Gary Moore, pe revelațiile blues-ului italian – Eliana Cargnelutti și Big Man James Trio, pe Meena Cryle – cea care nu de puține ori aduce aminte prin timbrul vocii sale de celebra Etta James dar și pe Cotton Pickers din Serbia, ne arată nivelul ridicat la care a ajuns acest eveniment.

Toți cei enumerați mai sus, vor fi însoțiți în povestea 2022 a Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz blues festival, de Trans Express, Stones Free, Othello Trio și Dusty Ride din România.

Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz blues festival, are loc în perioada 26-28 august 2022, pe stadionul Uzul din Dărmănești, fiind organizat de către Asociația Sunetul Munților (membră a European Blues Union) în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Dărmănești.

Dacă încă nu ai achiziționat un abonament , o poți face încă de aici :

https://www.iabilet.ro/bilete-darmanesti-jazz-blues-festival-69715/?q=D%C4%83rm%C4%83n

sau de aici:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/darmanesti-jazz-blues-festival-darmanesti-bacau-stadionul-uzul-580709/event.html

Să ne vedem sănătoși cu toții la Dărmănești, pe 26 august!

Keep the blues alive!

Marius Diaconescu – Manager OABG Dărmănești jazz blues festival

Dărmănești, iunie 2022

Pentru alte detalii încercați la :

office.sunetulmuntilor@gmail.com

+40 723 573 419 sau +40 744 554 856