Blog

The Bonesnakers

Noul album One Foot In the Groove – numărul 1 în topurile Soul Blues Radio și alegerea lunii IBBA (Marea Britanie)

Câștigători Wammie 2023: Cel mai bun album Funk/Blues, Cel mai bun artist Funk/Blues

Single-ul „I Forgot To Be Your Lover” nominalizat în octombrie 2023 la prima rundă GRAMMY®, pentru cea mai bună performanță R&B tradițională.

Randy Jacobs, este unul dintre cei mai apreciați chitariști ai planetei, pe care îl poți regăsi de-a lungul anilor, fie pe scenă, fie în studio, alături de Bonnie Raitt, BB King, Seal, Keb Mo, Aretha Franklin, Elton John, Mindi Abair, Bootsy Collins, Tears 4 Fears,Dire Straits,Bob Dylan, Stevie Wonder, Iggy Pop… doar pentru a numi câțiva. În 2023 ne-am luptat 😊 cu cei de la Hollywood Bowl pentru Randy și au câștigat ei. În 2024 suntem bucuroși că a venit rândul nostru să îl aducem pe scena de la Dărmănești.

Jenny Langer a fost inclusă la doar 28 de ani în Blues Hall of Fame (NYC și VA) și a câștigat 2020 Int’l Blues Challenge pentru Best Self-Produced Album.

Blues, funk și blues-rock fără restricții, care îmbină sunetele și spiritele Detroit Rock City, Memphis și Mussel Shoals, asta ne vor livra The Boneshakers pe 25 august 2024 la Dărmănești, Bacău, România.

Unde știți doar, facem frumos și în 2024!