Blog

Ediție aniversară la Open Air Blues in the garden festival

COMUNICAT DE PRESĂ

Ediție aniversară la Open Air Blues in the garden festival

Într-un cadrul natural de excepție, care oferă participanților o atmosferă unică și relaxantă, Open Air Blues in the garden festival, revine cu cea de a cincea ediție, pregătindu-se să ofere o experiență muzicală de neuitat pentru iubitorii de blues de pretutindeni.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-25 august 2024, pe stadionul Uzul din Dărmănești, Bacău, România. Cu un lineup care prezintă artiști români și invitați din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franța și Italia, festivalul promite să ducă o varietate de stiluri și interpretări, de la blues-ul clasic la rock blues-ul modern, dar și câteva secvențe de funk sau soul, care vă vor duce într-o călătorie muzicală de neuitat. Handmade Blues Soul Serenade Rareș Totu & friends (România) JJ Thames & Luca Giordano Band Noreda Graves (Statele Unite/Italia) Brave Rival (Marea Britanie) Henrik Freischlader (Germania) Felix Rabin (Franța) The Boneshakers (Statele Unite) Solomon Hicks Jamell Richardson Stephen Hull (Statele Unite), sunt cei vor urca anul acesta pe scena de la Dărmănești și vor crea nopțile magice pentru participanți.

Fiecare zi a festivalului va începe la ora 19:00 și va includ patru concerte extraordinare, oferind publicului o experiență muzicală continuă și captivantă, pe durata întregii seri, alături de activitățile extra muzicale pe care ne pregătim să le oferim pe durata evenimentului.

Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare numai online, pe platforma iabilet.ro, iar pentru actualizări și noutăți, puteți urmări pagina web, precum și paginile se social media ale festivalului.

Presa și media sunt invitate să participe și să acopere acest eveniment, oferind o expunere valoroasă pentru artiștii prezenți și pentru atmosfera vibrantă a festivalului. Acreditările de presă se obțin pe pagina web a festivalului.

Pentru contacte media și informații suplimentare, vă rugăm să contactați: Asociația Sunetul Munților e-mail: office.sunetulmuntilor@gmail.com telefon: +40 723 573 419