Blog

Reggie King Sears

Am descoperit muzica lui Reggie King Sears pe Buddy Guy Radio Legends. Apoi l-am văzut într-un concert susținut la celebrul Buddy Guy’s Legends din Chicago, prezentarea fiind făcută dealtminteri chiar de către celebrul bluesman american, care spune că uitându-se la Reggie își aduce aminte de el atunci când l-a cunoscut pe Muddy Waters. Poli instrumentist, cântăreț, compozitor și producător, Reeggie Kings Sears și-a câștigat admirația celor cu care a concertat de-a lungul anilor, fie că vorbim despre Buddy Guy, Hubert Sumlin, Solomon Burke sau Christone „Kingfish” Ingram.

Cu 5 albume la activ – Transitions (2005),  Blues Power (2006), Southern Soul, Florida Style (2006), Get Up on It (2007) și A Season In Hell (2020), Reeggie îl pregătește în 2023 pe al șaselea, care se va intitula sugestiv Back In The Game.

Ne-am zic cum că, dacă omul e bun pentru Buddy Guy’s Legends, cu siguranța va fi bun și pentru Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz blues festival, iar festivalierii noștri vor fi încântați să asculte  pe scena de la Dărmănești, un chitarist tânăr, din ”noul val american de blues”, iar așa se face că Reeggie Kings Sears va veni pentru prima dată în România în 2023 și va concerta la Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz blues festival, pe 26 august 2023.

Dacă îți place muzica blues, dacă îți place să descoperi sunete noi pe scena de la Dărmănești, îți recomandăm cu căldură să-ți cumperi abonament de pe iabilet.ro sau booktes.com și să vii să-l asculți pe Reggie King Sears. Ai să fii impresionat!