Blog

Brave Rival

Având influențe de la Aretha Franklin, Heart, Fleetwood Mac, Led Zeppelin, Tedeschi Trucks și John Mayer, Brave Rival oferă un stil și un sunet pe care le-ați cunoscut dintotdeauna și, totuși, nu le-ați auzit niciodată.

În 2021, au fost nominalizați la un premiu UK Blues în categoria „Cel mai bun artist emergent”.

Albumul Life’s Machine a apărut pe mai multe liste de la sfârșitul anului, cu cele mai bune albume, inclusiv Get Ready To Rock Radio, Rock & Blues Muse, NWOCR, Wrinkly Rockers Club, Blues Rock Review și Great Music Stories, fiind al patrulea cel mai ascultat în 2022 în topurile IBBA. Brave Rival a început anul 2023 cu 5 nominalizări la premiile UK Blues din 2023. Inclusiv „Trupa de blues din Marea Britanie a anului”, „Actul acustic al anului din Marea Britanie”, „Vocalistul anului de blues din Marea Britanie (Lindsey și Chloe)”, „Instrumentalistul anului britanic al anului (Donna și Ed”), „Jules Fothergil tânăr Artistul blues al anului din Marea Britanie (Ed)”

„They’re a great band. I love the music. I love what they are doing…one of my favourite new discoveries this year” – Joe Bonamassa

Familie, nu vrei să pierzi acest concert!